Contact


15 komen:

  1. Kekosongan untuk area Melaka masih ada ke....?

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada, kena cepat daftar. wasap 0192055657.

      Padam
  2. Mcm mana nk tuka no akaun bank ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan boleh update ikut aplikasi grab

      Padam
  3. Tolong remove number telephone saya !! Ramai sangat org call sy and tanya “ini kiosk melawati ke “ sy bukan dari grab !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. org lama guna no tuan ni, mungkin tuan baru beli sim ni.

      Padam
  4. Tanpa Nama08 Mac, 2018

    Uber Area Jasin Melaka ade x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada, nak daftar hubungi 0192055657

      Padam
  5. Tumpang tanya ada tak uber dri jasin ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. uber dah merge dgn grab, tinggal grab sahaja ( uber dah takde ).

      Padam
  6. sy salah seorang pemandu grab yg dah berdaftar, sy nk tnya mcm mna cara nk tukar lokasi memandu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tukar ukt app grab driver, cari di help center.

      Padam
  7. Adhwa nadiah11 Mei, 2018

    Uber or grab area bandar tun razak , pahang ?

    BalasPadam
  8. Mcm mana nak tukar no telefon yg kita dah daftar sebagai pemandu grab. .sebab sekarang saya dah beli sim baru..

    BalasPadam
    Balasan
    1. call cs grab, Grab: 03-7964 5000 / 1300-80-5858

      Padam

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2018

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk