Home » , , » Kredit kad terbaik untuk pemandu Uber dan Grab isi minyak

Kredit kad terbaik untuk pemandu Uber dan Grab isi minyak

Kredit kad terbaik untuk pemandu Uber dan Grab. Ok kali ni ubergrabcar nak berkongsi pula tentang kredit kad yang terbaik untuk pemandu uber dan grab. Memang ada banyak jenis kredit kad di pasaran tetapi mana yang sesuai untuk pemandu uber dan grab. Setiap kredit kad mempunyai kelebihan masing-masing seperti ada yang bagi rebat untuk petrol sahaja, ada bagi rebat untuk groceries sahaja dan ada juga yang bagus untuk travel.

Jadi, sebagai pemandu uber dan grab, minyak petrol kereta adalah satu kos yang utama selain daripada servis kereta. Jadi manakah yang sesuai untuk di gunakan isi minyak kereta? Mana kredit kad yang berbaloi-baloi. Tujuan utama kita sebegai pemandu uber dan grab ialah untuk mendapat keuntungan setelah mengisi minyak di apa jua stesen minyak.


Kredit kad terbaik untuk pemandu Uber dan Grab isi minyak


Hasil dari pengalaman saya sebagai pemandu uber dan grab, suka saya nak berkongsi tentang jenis kredit kad yang sesuai untuk kita isi minyak isi kredit kad Wise Hong Leong bank.

credit card grab


Sebab apa ubergrabcar cadangkan kredit kad ini:

1. rebat 10% maksimun sebulan dari jumlah rm minyak - maknanya kalau sebulan kita isi minyak sebanyak rm1000, kita hanya bayar rm900 sahaja untuk bulan tu. Tapi ada syaratnya. Kena guna 10 kali setaip kali sebanyak min rm50. Kalau isi minyak senang je nak lepas syarat ni. Sekali isi minyak mestilah lebih rm50 kan. Kalau 10 kali isim baru rm500. Boleh dapat ni.

Maksimun rebat setaip bulan ialah rm100 sahaja. Kalau kita guna 2k pun, kita hanya dapat rebat rm100 sahaja.

2. Syarat kelayakkan rendah sahaja - dengan pendapatan sebanyak rm24000 setahun dah boleh mohon kredit kad Wise Hong Leong bank ni.

kad kredit grab hong leong

Jadi, elok sangat lah mohon kredit kad hong leong ni. Boleh jimat kos minyak dah tuh. Kalau dapat rm100 dah lebih dari satu trip ke KLIA tu.




Terima kasih kerana membaca Kredit kad terbaik untuk pemandu Uber dan Grab isi minyak.

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR sebagai pemandu UBER.

2. DAFTAR sebagai pemandu GRABCAR.

3. Buat duit dengan UBER tanpa memandu?.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 komen:

Catat Ulasan

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2017

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk