Home » , » Cara mudah daftar percuma pemandu Mycar online

Cara mudah daftar percuma pemandu Mycar online

Sekerang tengah boom satu ehailling baru memasukki pasaran Malaysia yang di asaskan oleh rakyat Malaysia sendiri iaitu Mycar. Bertepatan dengan ambil alih Uber oleh Grab, kemunculan Mycar nampak gayanya kena pada masanya. Setiap hari, ramai driver terutama driver Uber yang daftar pemandu Mycar sehingga tak memang tangan untuk keyin info driver baru Mycar. Dengan sambutan yang mengalakkan, tak mustahil Mycar akan menjadi pengganti Uber di Malaysia. Cara nak daftar pemandu Mycar juga mudah sahaja, begitu juga cara booking mycar menggunakan app rider Mycar.

Cara mudah daftar percuma pemandu Mycar online boleh di lakukan secara online dan mudah serta percuma sahaja. Boleh daftar terus dengan HQ di Setia Alam atau daftar dengan koordinator Mycar, mereka akan membantu anda semua untuk jadi driver Mycar yang expert. Tak rugi rasanya pemandu Grab atau bekas pemandu Uber untuk mencuba aplikasi baru sebagai pemandu Mycar ni sebab Mycar hanya ambil 15% daripada setiap trip berbanding Grab 20% atau 25%.


Cara mudah daftar percuma pemandu Mycar online


Cara untuk daftar pemandu Mycar ni seperti saya katakan, sangat mudah dan dipermudah lagi jika anda mendaftar sebagai pemandu Mycar melalui link di bawah:


Cara daftar driver Mycar ini, cukup mudah, anda klik sahaja link di atas dan anda akan di bawah ke wasap koordinator Mycar di mana, anda boleh  tanyakan soalan berkaitan Myvar dan juga terus daftar sebagai pemandu Mycar di Malaysia.

mycar driver registration


Koordinatir Mycar ialah mereka yang akan membantu anda mendaftar sebagai pemandu Mycar dengan mudah secara percuma sahaja. Kan mudah tu dengan Mycar. Saya sarankan pemandu Grab mencuba jadi pemandu Mycar ni kerana selain mYcar hanya ambil 15% sahaja, Acceptance Rate tiada di dalam app Mycar! Baik untuk driver kan.

Jadi, proses pendaftaran pemandu Mycar ni rancak berjalan dengan pelbagai promosi di adakan dan pastikan aplikasi pemandu mycar ini akan menjadi saingan hebat kepada Grab.




Terima kasih kerana membaca Cara mudah daftar percuma pemandu Mycar online .

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR sebagai pemandu Mycar.

2. DAFTAR sebagai pemandu GRABCAR.

3. Buat duit dengan UBER tanpa memandu?.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



35 komen:

  1. Dah ada Mycar pulak? Bagus ada persaingan macam ni nanti pengguna juga yang untung.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iya betul. Tak boleh biarkan monopoli berlaku dalam apa2 bidang pun.

      Padam
    2. Tanpa Nama09 April, 2018

      Tp register slow, hrp bangun cepat..

      Padam
    3. sudah bangun, semua sudah bangun tetapi driver yg mau daftar amat banyak, harap bersabar bro.

      Padam
    4. Harap semua pemandu pulau grab...dia buat kita pemandu mcm sepah dibuang...

      Padam
    5. Tanpa Nama02 Jun, 2018

      Setuju grab byk songeh berlagak

      Padam
    6. sabar tuan, driver ni ibarat pekerja. Syarikat akan menang. Saya cadangkan kita ikut peraturan yang ditetapkan.

      Padam
  2. Says day faftar online tapi tak afa respons

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan takde respon, kat situ ada tulis tuan akan dihubungi dlm 3-5 hari. nak cepat? wasap 0192055657

      Padam
    2. Mcm mna nak daftar mycar online blh x?blh bantu sy

      Padam
    3. DAFTAR PEMANDU MYCAR

      1. Klik https://mycar.net.my

      2. Klik "DRIVER"

      3. Klik "become driver"

      4. Isikan info (untuk company name, pilih Arman Subang Jaya ( jika anda tak pilih nama ni, saya tak boleh nak semak permohonan anda )

      5. Isikan info kereta

      6. Upload document (IC, LICENSE DAN COVERNOTE JE)

      7. Masukkan duit (sekali sahaja utk pengaktifan) rm40 ke akaun bank Platform Apps Sdn. Bhd :

      Bank Islam: 1231-9010-0039-60

      8. Tulis no plate dan nama anda di resit

      9. klik www.wasap.my/60192055657/Activation

      Berikan info:
      name
      ic number
      plate no
      fon no
      gambar resit bank

      10. Sementara tu, tuan dijemput ke:

      Group: https://www.facebook.com/groups/mycarmalaysia/

      Page: https://www.facebook.com/MyCarMalaysia/

      SILA SHARE, SILA COPY PASTE, SILA FORWARD

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. boleh tuan, min 2008. Kalau 2010 boleh guna selama 3 thn lagi

      Padam
  5. Kereta tahun 2009 boleh daftar x

    BalasPadam
    Balasan
    1. grab boleh, mycar tak boleh

      Padam
  6. Dah daftar. Hantar document tak lepas. Gmail kata inbox penerima penuh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. upload doc ke link yg betul, takde masalah

      Padam
  7. hello, i already registered but not yet upload document. how to upload?

    BalasPadam
    Balasan
    1. whatsapp me: 0192055657

      Padam
  8. Mcm mana nk daftar mycar cara online boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, wasap 0192055657

      Padam
  9. Balasan
    1. tak boleh sebab min 2010 utk mycar

      Padam
  10. Viva layak kah utk mycar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Viva 2010 ke atas layak utk buat Mycar.

      Padam
  11. Saya nak daftar. Tapi tak tahu caranya.

    BalasPadam
  12. kalau walk in ada alamat hq x

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan:

      Platform Apps Sdn Bhd

      No 31-G Setia Taipan 2,
      Jalan Setia Utama AT U13/AT,
      Bandar Setia Alam,
      40170 Shah Alam,
      Selangor Darul Ehsan

      Padam
  13. Bos. .Tolong sini bos.. Nk daftar mycar plak. Grap bnyk songeh'..
    Persona 2012 blh kn?

    BalasPadam
  14. boleh.
    DAFTAR PEMANDU MYCAR

    ⚠Jika kurang faham, baca panduan ni :
    http://ubergrabcar.blogspot.com/2018/04/cara-cepat-daftar-pemandu-mycar-driver-registration.html?m=1

    πŸ“‚ Sediakan Dokumen
    Gambar - ic, lesen, dan cover note insuran ( contoh cover note: https://goo.gl/uFiFkW )

    πŸ“Œ Langkah 1

    1. Klik https://mycar.net.my

    2. Klik DRIVER REGISTRATION, Klik become driver

    3. Isikan info (untuk company name, pilih πŸ‘‰πŸ‘‰ Arman Subang Jaya πŸ‘ˆ πŸ‘ˆ

    4. Isikan info kereta
    ✅ Mycar Economy - axia, bezza, myvi, city, iriz, persona dll.
    ✅ MPV Compact - exora, alza
    ✅ Premium / MPV Premium - cc1.8 dan ke atas.

    5. Upload document (IC, LICENSE DAN COVERNOTE )

    πŸ“Œ Langkah 2.

    1. Masukkan duit (sekali sahaja utk pengaktifan) rm40 ke akaun bank Platform Apps Sdn. Bhd :

    Bank Islam: 1231-9010-0039-60

    2. Tulis no plate dan nama anda di resit

    3. Untuk cepat aktif, emailkan resit, no phone dan no plate ke finance@mycar.net.my dan call 0333581808 / 0333588208 minta aktifkan akaun atau whatsapp saya gmbr resit, nama dan no plate.

    ↪ wasap.my/60192055657/resit-mycar-aktif-24jam

    πŸ“Œ Sementara tu, tuan dijemput ke:

    πŸ’₯ Group 1: https://www.facebook.com/groups/mycarmalaysia/

    Group 2: https://www.facebook.com/groups/1133086493408483/

    Tip power: https://www.facebook.com/TipsUberGrab/

    πŸ’₯Tips Mycar:
    https://www.facebook.com/Ehailing-Malaysia-480702659072276/

    Group wasap: https://chat.whatsapp.com/LIvEiAcni80BuF2bmNxGiT
    SHARE, COPY PASTE,FORWARD

    BalasPadam
  15. Tanpa Nama14 Ogos, 2018

    apakah syarat untuk mnjadi pemandu mycar?

    BalasPadam
  16. Boleh walk in buat bayaran tak?

    BalasPadam

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2018

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk