Home » » Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit

Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit

Frenzt - satu lagi applikasi ehailing baru di Malaysia selain Grab dan Mycar. Jika anda ada masalah dengan Grab seperti kena ban atau suspend, anda boleh cuba daftar pemandu Frenzt - ianya percuma untuk jadi driver Frenzt. App Frenzt driver telah ready dan sedia untuk menerima rider, App Frenzt lebih canggih dari Mycar tetapi kalah kepada Grab buat masa ni.

Nak daftar pemandu Frenzt sangat lah mudahnya berbanding daftar gran dan mycar. Kenapa senang daftar pemandu Frenzt? Ada special ke? Sudah tentulah ada. Jadi driver frenzt pun ada kelebihannya juga. Anda cuba, baru tahu nanti. App dia canggih la jugak. Walaupun Frenzt ni baru lagi, tapi sistem app dia dah sedia untuk di gunakan oleh driver dan rider frenzt di mana rider dan driver frenzt akan guna app yang sama.

Cara daftar pemandu Frenzt


Mudah sahaja daftar sebagai pemandu frenzt, ikuti langkah-langkah simple di bawah. Sebelum tu, anda mesti sediakan gambar jelas untuk 3 dokumen:

gambar depan ic - wajib!
gambar depan lesen memandu - wajib!
cover note insuran (nama anda mesti ada sebagai authorised driver) - wajib!

Langkah 1: Download app pemandu Frenzt (logo frenzt driver adalah seperti di bawah)

[+] Iphone: https://goo.gl/SJxFpK

frenzt driver registration
Langkah 2: Klik ' Don't have an Account ' di dalam app Frenzt yang anda download.




Langkah 3 : Isikan info yang di kehendaki ( tak banyak pun info yang di minta ) dan yang penting pilih ' MENTOR ID ' = 1 4 4 5  supaya saya baleh semakkan permohonan anda dengan pantas.




MENTOR ID : 1 4 4 5

Langkah 4: Anda mesti berikan gambar dokumen: gambar depan ic, gambar depan lesen memandu dan gambar cove rnote insuran kerata ( nama anda mesti ada sebagai authorised driver ) - jika dokumen tak di berikan masa daftar, pendaftaran anda akan gagal.

Langkah 5: Admin frenzt akan semak dan aktifkan akaun anda dalam masa 24 jam sahaja di mana anda akan diberitahu melalui email.

Langkah 5: Sila join




Mudah sahaja untuk daftar pemandu frenzt. Jika ada masalah tentang frenzt driver registration ni, anda boleh tinggalkan komen. Saya akan memberikan respon secepat mungkin.



Terima kasih kerana membaca Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit.

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR sebagai pemandu Mycar.

2. DAFTAR sebagai pemandu GRABCAR.

3. Buat duit dengan UBER tanpa memandu?.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



18 komen:

  1. Knape saya daftar x lulus lagi yer...sy pakai id 1417

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan kena contact pemilik id itu, saya tak boleh semak jika bukan id saya iaitu 1445

      Padam
  2. kalau kereta sewa tak ye jadi driver frenzt

    BalasPadam
    Balasan
    1. frenzt takde sewa kereta

      Padam
  3. Semua tempat boleh ke.. Sy kat kedah boleh x sy register?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh. satu akaun seluruh malaysia boleh

      Padam
  4. Balasan
    1. Admin...ada no. Contak tak sbb sya nak info klo daftat atas id awak hrmmm

      Padam
  5. Tolong saya, saya tegister step 1 tak lepas

    BalasPadam
  6. Tolong saya, saya tegister step 1 tak lepas

    BalasPadam
  7. Keadaan kenderaan dari tahun berapa boleh join frenzt deiver ni?

    BalasPadam
  8. Menjadi milyuner/milyarder adalah mudah, bisa diwujudkan hanya dengan bekerja dari rumah, dan dapat diraih dalam tempo yang singkat.

    Anda mau tahu caranya?

    Artikel pada blog ini menjelaskan secara menyeluruh dari A s/d Z tentang cara bagaimana untuk memperoleh kebebasan finansial secara mudah, sederhana dan dapat ditempuh dalam waktu yang sangat singkat. Informasi selengkapnya, silahkan kunjungi alamat berikut: https://bit.ly/2MY8AAJ

    BalasPadam

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2018

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk