Home » » Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit

Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit

Frenzt - satu lagi applikasi ehailing baru di Malaysia selain Grab dan Mycar. Jika anda ada masalah dengan Grab seperti kena ban atau suspend, anda boleh cuba daftar pemandu Frenzt - iainya percuma untuk jadi driver Frenzt. App Frenzt driver telah ready dan sedia untuk menerima rider, App Frenzt lebih canggih dari Mycar tetapi kalau kepada Grab.

Nak daftar pemandu Frenzt sangat lah mudahnya berbanding daftar gran dan mycar. Kenapa senang daftar pemandu Frenzt? Ada special ke? Sudah tentulah ada. Jadi driver frenzt pun ada kelebihannya juga. Anda cuba, baru tahu nanti. App dia canggih la jugak. Walaupun Frenzt ni baru lagi, tapi sistem app dia dah sedia untuk di gunakan oleh driver dan rider frenzt.

Cara daftar pemandu Frenzt


Mudah sahaja daftar sebagai pemandu frenzt, ikuti langkah-langkah simple di bawah. Sebelum tu, anda mesti sediakan 3 dokumen:

gambar depan ic - wajib!
gambar depan lesen memandu - wajib!
cover note insuran (nama anda mesti ada sebagai authorised driver) - wajib!

Langkah 1: Download app pemandu Frenzt ( klik sini ). Logo frenzt driver adalah seperti di bawah.


frenzt driver registration
Langkah 2: Isikan maklumat seperti yang di minta. Maklumat sangat lah sedikit dan jangan lupa ID tu pilih no seperti di bawah supaya permohonan anda boleh disemak segera.

No. ID: 1 4 4 5

Penting juga untuk berikan gambar dokumen: gambar depan ic, gambar depan lesen memandu dan gambar cove rnote insuran kerata ( nama anda mesti ada sebagai authorised driver )

Langkah 3: Tunggu frenzt semak dan aktifkan akaun anda dalam masa 24 jam sahaja.

Langkah 4: Sila join




Mudah sahaja untuk daftar pemandu frenzt. Jika ada masalah tentang frenzt driver registration ni, anda boleh tinggalkan komen. Saya akan memberikan respon secepat mungkin.



Terima kasih kerana membaca Daftar pemandu Frenzt online dan percuma rm200 kredit.

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR sebagai pemandu Mycar.

2. DAFTAR sebagai pemandu GRABCAR.

3. Buat duit dengan UBER tanpa memandu?.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 komen:

Catat Ulasan

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2018

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk