Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Kelebihan daftar indriver app Malaysia

Kelebihan daftar indriver app Malaysia

Apakah kelebihan daftar indriver app Malaysia kepada pemandu yang telah mendaftar indriver_? Ada banyak kelebihan pendaftaran app _indriver driver ni dan kami akan tekankan kelebihan app indriver yang paling utama sahaja. Setelah driver ehailing membuat indriver registration, anda boleh menikmati kelebihan driver indriver yang ada didalam app indriver Malaysia ini untuk terus membantu keluarga anda.

Pendaftaran pemandu indriver telah di lancarkan besar-besaran sempena pelancaran indriver app di Kuala Lumpur di mana indriver Malaysia masih memerlukan ramai driver mendaftar dengan indriver di mana pendaftaran mengambil masa sejam sahaja. Mudah kan.

Cara daftar Indriver

Sebelum kami teruskan dengan kelebihan daftar indriver driver ni, elok lah sekiranya anda semak syarat daftar indriver app, senarai dokumen daftar indriver Malaysia dan juga cara senang daftar pemandu indriver di Malaysia.
Kelebihan daftar Indriver

Berikut adalah senarai kelebihan indriver kepada pemandu.

Zero komisen

Indriver tidak mengambil sebarang komisen keatas driver indriver. Maksudnya pendapatan pemandu lebih banyak berbanding app lain. Semua tambang adalah milik pemandu indriver.

Pemandu boleh naikkan tambang

Ya, pemandu indriver di berikan kebenaran untuk menaikkan tambang. Setelah menerima job, pemandu indriver boleh lihat harga tambang dan jika pemandu indriver merasakan tambang adalah murah, mereka boleh offer harga tambang lain yang lebih tinggi ( ada butang offer dalam app indriver ). Jika penumpang indriver bersetuju, pemandu boleh terus pick up penumpang dengan harga tambang yang baru.

Driver setia

Keutamaan di berikan kepada driver indriver yang setia – buat banyak job, dapat rating tinggi dari penumpang. Lagi banyak anda memandu indriver, lagi banyak kelebihan kepada anda.

Boleh skip job

Iya, pemandi indriver boleh skip job jika mereka tidak suka dengan job tersebut. Tiada penalti di kenakan. Anda dalah boss. Anda sendiri tentukan job mana yang anda nak ambil.

Boleh pilih job

Anda boleh memilih job yang masuk. Disebabkan anda di benarkan untuk skip job, anda boleh ambil job yang anda suka sahaja. Anda boleh cuba naikkan fare terlebih dahulu, jika penumpang tak bersetuju anda boleh abikan job tersebut.

GPS tepat

App indriver telah di gunakan di 34 buah Negara dan indriver cukup berpengalaman di dalam mengendalikan app. GPS indriver adalah tepat untuk mengesan lokasi pick up dan drop off. Ini akan memudahkan pemandu indriver.

Pendaftaran mudah

Anda tidak perlu ke pejabat office indriver untuk mendaftar. Pendaftaran pemandu indriver boleh di buat secara online dan pengaktifan di lakukan dalam masa sejam sahaja dengan syarat semua dokumen cukup termasuk lesen psv. Setelah itu anda boleh terus memandu.

Group support indriver

Jika anda mempunyai masalah, anda boleh join group support yang kami sediakan untuk driver indriver. Boleh dapat banyak info terkini.

Indriver community Malaysia

Indriver Community Malaysia

Group whatsapp pemandu Indriver

Group whatsapp

Untuk berita terkini, sila like page indriver

Daftar indriver

Maklumat lanjut tentang pendaftaran driver indriver, boleh lihat di link di bawah.

Panduan register indriver

Ayuh sama-sama menyertai indriver sempenan promosi besar-besaran indriver setelah mendapat kelulusan APAD untuk beroperasi di Malaysia.Terima kasih kerana membaca Kelebihan daftar indriver app Malaysia.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan