Daftar Maxim online - Maxim driver registration


Daftar Maxim online / Maxim driver registration  sangat mudah. Daftar pemandu Maxim online dan percuma sahaja. Ehailing Maxim telah semakin popular terutama di bandar-bandar tertentu seluruh Malaysia seperti Kuantan, Johor Bahru, Kota Kinabalu dan Penang. Register Maxim telah dipermudahkan. Anda tak perlu dokumen masa daftar Maxim online. Malah kelulusan daftar Maxim driver dapat diketahui segera selepas buat registration online maxim.

Syarat daftar Maxim pula mudah sahaja. Maxim menerima  semua jenis kereta dan semua jenis insuran buat masa ini. Jadi daftar segera pemandu Maxim sebelum syarat Maxim ini ditukar. Dokumen Maxim juga sangat mudah. Anda isi daftar online Maxim, anda akan tahu bagaimana mudahnya buat Maxim online registration.


Kelebihan Maxim driver

1. Selepas daftar, boleh terus buat kerja
Tak perlu tunggu 24 jam atau seminggu seperti ehailing lain. Login dan password akan di hantar ikut sms.

2. Free kredit rm3
Boleh guna free kredit ni. banyak kawasan yang Maxim belum ambil komisen, jadi fare 100% milik driver.

3. Komisen rendah - 10% sahaja
Komisen syarikat paling rendah di kalangan ehailing, bukan 20%, bukan 15% tetapi 10% sahaja. Untuk KL/Selangor, komisen belum di potong

4. Ada group FB dan group whatsapp untuk driver
Boleh dapat banyak tips dan panduan dari orang lama Maxim

5. Daftar percuma

6. Aplikasi maxim stabil dan takde masalah.

7. Driver boleh daftar driver lain sebab ada sistem referral
Selain dapat duit dari tambang yang di kenakan, driver juga boleh tambah income dengan mendaftar driver lain. Maxim bagi peluang sama rata kepada driver.

Ayuh, cuba daftar pemandu Maxim hari ini.

maxim registration

Syarat daftar Maxim driver


Apakah syarat daftar driver maxim ( Maxim driver requirements) :

1. Warganegara Malaysia
Ada ic biru  atau ic tentera. IC merah tak di terima buat masa ni.

2. Usia kereta min 2010
Jika usia kereta di bawah tahun 2010, masih boleh daftar dan menjadi pemandu Maxim buat masa ini, selagi app boleh online, job akan terus masuk. Pemilik kereta kancil, wira, gen2 dan kereta lama-lama boleh cuba daftar. Ambil lah pelung ni selagi syarat kereta maxim belum ketat.

3. Umur pemandu
Terpulang, selagi anda masih boleh memandu dengan selamat, umur tak menjadi masalah ketika ini.

Dokumen daftar driver Maxim


Semak pula dokumen daftar maxim driver:

1. gambar ic dan lesen memandu

2. gambar cover note insuran kereta

3. selfie

4. PSV

Pendek kata, semua dokumen perlu tetapi selagi boleh online, teruskan buat kerja.


Daftar Maxim Online


Di bawah ini dikongsikan langkah-langkah untuk daftar driver Maxim seluruh Malaysia secara online ( tak perlu pergi ke pejabat Maxim )

Langkah 1

Klik link official daftar Maxim



maxim driver registration
Cara betul masukkan no phone


Pasti cara menulis no phone yang betul.

Langkah 2

Semak sms untuk menerima kod pendaftaran Maxim ( 4 digit nombor )


pemandu maxim
4 digit kot ( 4 nombor ) yang di hantar ke SMS anda

Isikan kod yang di terima di SMS di ruang " sila masukkan kod anda ".

maxim malaysia
Masukkan kod yang di terima di SMS


Langkah 3

Lengkapkan Maklumat peribadi anda. Bahagian "PROMO KOD", sila masukkan kod " D R V D 2 D 2 4 7 2 8 3 7 3 " untuk menerima FREE KREDIT.

PROMO KOD = D R V D 2 D 2 4 7 2 8 3 7 3 

PROMO KOD = D R V D 2 D 2 4 7 2 8 3 7 3 

PROMO KOD = D R V D 2 D 2 4 7 2 8 3 7 3 


cara daftar maxim
Pastikan guna PROMO KOD yang betul.

Gunakan Promo Kod  " DRVD2D24728373 "

Kenapa perlu Promo Kod semada daftar pemandu maxim? Promo kod yang anda gunakan ialah 
D R V D 2 D 2 4 7 2 8 3 7 3 " supaya anda boleh menerima tip dan panduan daripada group FB dan whatsapp bersama kami sebagai pemandu maxim. Penggunaan promo kod itu untuk semua lokasi seluruh Malaysia dan anda di ingatkan supaya menulis PROMO KOD ini dengan betul supaya proses pendaftaran pemandu Maxim berjalan lancar.

Langkah 4

Sila masukkan No IC (bukan no lesen memandu ye ) dalam ruang seperti di bawah.


daftar maxim driver
Masukkan NO IC


Langkah 5

Isikan info kereta.

cara daftar maxim driver

Langkah 6

Siap daftar driver Maxim. Sila semak sms untuk link download applikasi Maxim (Nama aplikasi tu ialah Taxsee Driver ), login ID dan password (kata laluan).


daftar maxim sabah sarawak


Berjaya Daftar Maxim, Next?


Setelah isi online untuk daftar Maxim, anda kena semak sms untuk dapat link login aplikasi Maxim, login dan password untuk login ke app Maxim driver. Setelah  berjaya login, anda sudah boleh buat kerja melalui Maxim ni, tak perlu top up aplikasi maxim seperti aplikasi lain kerana sesetengah kawasan tiada potongan oleh Maxim.

Tetapi harus ingat, kereta anda kena ada sticker ehailing Maxim. Sticker ni sama dengan sticker ehailing Grab dan sticker ehailing Mycar. Dan juga alat pemadam api  kereta jenis ABC 1 kg.

Aksesori perlu untuk pemandu Maxim:



Next, anda di minta join group FB dan group whatsapp driver Maxim Malaysia untuk menerima info terkini, promo dan sebagainya.




Jumpa di sana!

Ulasan

  1. Krta 4wild blh kh rejister?? 0163598085

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh bosku: http://ubergrabcar.blogspot.com/2019/10/daftar-maxim-online-driver-registration.html

      Padam
  2. Mana nak dapat stiker e hailing dan pemadam api tu ya di kuantan. Juga apakah perlu untuk ada lesen psv e hailing untuk mula memandu maxim ni.

    BalasPadam
  3. Mana nak dapat stiker e hailing dan pemadam api tu ya di kuantan. Juga apakah perlu untuk ada lesen psv e hailing untuk mula memandu maxim ni.

    BalasPadam
  4. Mana nak dapat stiker e hailing dan pemadam api tu ya di kuantan. Juga apakah perlu untuk ada lesen psv e hailing untuk mula memandu maxim ni.

    BalasPadam
  5. Mana nak dapat stiker e hailing dan pemadam api tu ya di kuantan. Juga apakah perlu untuk ada lesen psv e hailing untuk mula memandu maxim ni.

    BalasPadam
  6. Mana nak dapat stiker e hailing dan pemadam api tu ya di kuantan. Juga apakah perlu untuk ada lesen psv e hailing untuk mula memandu maxim ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh klik link yg diberikan di atas untuk order stiker dan pemadam api utk seluruh Malaysia. Perlu ada psv

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. 𝑲𝒍𝒂𝒖 π’ˆπ’–π’π’‚ π’Žπ’•π’π’“ 𝒃𝒐𝒍𝒆𝒉 π’Œπ’, π’•π’‘π’Š π’ƒπ’–π’Œπ’‚π’ π’‚π’Žπ’†π’Œ π’‘π’†π’π’–π’Žπ’‘π’‚π’π’ˆ 𝒍𝒂𝒂. 𝑺𝒆𝒃𝒂𝒃 π’‰π’“π’Š 𝒕𝒖 π’π’‡π’‡π’Šπ’„π’†π’“ π’…π’š 𝒂𝒅 𝒄𝒂𝒍𝒍 π’”π’šπ’‚, π’…π’š π’•π’‚π’π’šπ’‚ π’”π’šπ’‚ π’‹π’†π’π’Šπ’” π’Œπ’†π’π’…π’†π’“π’‚π’‚π’ 𝒂𝒑 π’šπ’ˆ π’”π’šπ’‚ 𝒅𝒂𝒇𝒕𝒂𝒓. π‘Ίπ’šπ’‚ π’„π’Œπ’‘ π’Žπ’•π’π’“,π’…π’š π’„π’Œπ’‘ π’Œπ’π’‚π’– π’Žπ’•π’π’“ π’π’•π’š π’‚π’Œπ’ 𝒅𝒑𝒕 𝒋𝒐𝒃 π’…π’†π’π’Šπ’—π’†π’“π’š π’π’•π’š.

    BalasPadam

Catat Komen

Ramai suka baca tip di bawah:

Daftar pemandu Mycar percuma online 2020

Lesen PSV Grab - Medikal, JPJ dan Puspakom

Cover note insuran ( the schedule / jadual ) untuk daftar uber dan grabcar