Gab Driver Training and Quiz Online - Soalan dan Jawapan

Gab Driver Training and Quiz Online - Soalan dan Jawapan. Ini adalah panduan untuk driver yang berhasrat menjadi pemandu grab melalui blog ini. Terlebih dahulu saya ucapkan terima kasih kepada anda dan anda adalah orang yang bertuah kerana menjumpai info yang tidak mungkin di ketahui oleh ramai orang. Tak ramai yang suka berkongsi tentang Gab Driver Training and Quiz Online - Soalan dan Jawapan ini.

Cara daftar jadi pemandu UBER Malaysia ( klik sini )

Sebagai sebahagian daripada proses untuk mendaftar sebagai pemandu grab, anda kena melalui quiz online dan anda hanya boleh salah 2 soalan sahaj daripada 20 soalan. Tetapi anda boleh ulang-ulang menjawab soalan-soalan quiz online grab ni hingga betul. Untuk memudahkan anda, di sini saya kongsikan soalan dan jawapan kepada ujian online pemandu grab ni supaya anda tidak ragu-ragu untuk menjawab soalan dan tidak keberatan untuk mendaftar sebagai pemandu grab di Malaysia.


Saya harap anda rahsiakan soalan ini kecuali dengan izin saya.

Ada 20 soalan di sediakan dan jawapan yang betul adalah yang bertanda hijau. Yang bertanda merah itu adalah jawapan yang salah.Soalan 1

Soalan 2

Soalan 3

Soalan 4

Soalan 5

Soalan 6

Soalan 7

Soalan 8

Soalan 9

Soalan 10


Soalan 11

Soalan 12

Soalan 13

Soalan 14

Soalan 15

Soalan 16

Soalan 17


Soalan 18

Soalan 19

Soalan 20


Di harap Gab Driver Training and Quiz Online - Soalan dan Jawapan ini dapat membantu anda. Jika anda rasakan saya layak mendapat kredit di atas perkongsian ini, mohon anda masukkan saya sebagai referral semasa pendaftaran pemandu grab seperti yang saya kongsikan di cara daftar pemandu grab online.

Terima kasih,
Cyberjaya
019 205 5657


Daftar Grab Tanpa Kiosk 2018

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk