Home » » Cara daftar Gojo app driver Malaysia

Cara daftar Gojo app driver Malaysia

Gojo app merupakan ehailing seperti Grab dan Mycar iaitu app untuk hantar orang. Cara daftar pemandu Gojo dibuka secara rasminya dan proses register gojo driver ini boleh buat online juga. Gojo merupakah salah sayu syarikat yang besar dengan pelbagai cabang bisnes. App gojo adaah salah satu darinya dan anda boleh daftar pemandu gojo sekarang juga.

Yang paling bestnya, dengan gojo app, driver gojo boleh pilih ping yang dia hendak. Tiada paksaan dalam pengambilan ping, maka driver tidak tertekan. Driver gojo boleh bekerja ikut masa diorang sendiri.




Cara daftar pemandu Gojo

Oh ya, masih dengan Cara daftar pemandu Gojo. Anda boleh daftar gojo driver di link di bawah:

[+] Caradaftar pemandu Gojo

Cara daftar Gojo driver ni ( register gojo driver ) ni mudah sahaja. Anda klik link daftar rasmi yang saya berikan, nak isikan info yang dikehendakki. Dokumen boleh terus bagi jika sudah ada, jika belum ada boleh bagi kemudian.

gojo driver customer service akan menghubungi anda untuk proses mudah seterusnya. Janji anda tak perlu bimbang untuk daftar driver gojo sekarang juga kerana kalua salah daftar gojo pun, team gojo driver customer service akan hubungi anda untuk betulkan.

Group pemandu Gojo

Untuk lebih mengetahui tentang gojo driver ni, driver gojo boleh berkumpul di dalam satu group group diver community supaya gojo driver boleh bertukar tip dan panduan gojo.

[+] GojoDriver Community Malaysia Sabah Sarawak.

Ada juga group whatsapp untuk diver gojo ni. Boleh join melalui link di bawaj ( kalau dah penuh, sila tinggalkan kat komen untuk admin buka group whatsapp baru )

[+] Group whatsapp Gojo

Dan, supaya driver gojo update dengan info-info terbaru., boleh like page Gojo Malaysia ni.

Harapa kami, anda boleh Bersama kami untuk membantu rakyat Malaysia mendapat khidmat ehailing yang berbaloi untuk semua.



Terima kasih kerana membaca Cara daftar Gojo app driver Malaysia.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 komen:

Catat Komen