Home » , » Cara Daftar Pemandu Dacsee - Dacsee Driver Registration Malaysia

Cara Daftar Pemandu Dacsee - Dacsee Driver Registration Malaysia

Cara daftar pemandu Dacsee ( Dacsee driver registration Malaysia ) untuk login ke app driver Dacsee boleh ikuti panduan register Dacsee di sini. Maxim app ehailing merupakan ehialing yang semakin kukuh di Malaysia di mana driver dan penumpang Dacsee semakin bertambah dan Dacsee ada hampir di semua bandar seluruh Malaysia. Dengan syarat daftar Dacsee driver yang mudah, kami yakin Dacsee mampu menjadi top 3 ehailing di malaysia.

Dacsee driver app sudah stabil. Tak ada masalah timbul seperti ehailing lain dan amat berbaloi jika anda register Dacsee di mana cara daftar Dacsee driver Malaysia ada di bawah. Register Dacsee driver malaysia ni terbuka kepada semua, syarat kereta Dacsee juga kami bincangkan di bawah. Jadi, kami jemput anda untuk menjadi salah seorang driver Dacsee Malaysia hari ini.Dacsee driver registration malaysia

Kelebihan Dacsee driver

1. Sistem rujukan terbuka kepada semua

Anda boleh rujuk driver dan rider lain untuk menambahkan pendapatan anda melalui app Dacsee. Anda hanya perlu memberikan link anda sahaja kepada driver/rider lain. Mudah kan. Sambil mengayuh, sambil merujuk driver/rider untuk menggunakan app Dacsee

2. Pendapatan walaupun tidak memandu

Ini yang unik tentang Dacsee di mana anda masih boleh mendapat income yang di masukkan ke dalam app Dacsee walaupuan anda tidak memandu. Bagaimana ini boleh berlaku? Jika anda ada mendaftar driver lain, setiap kali driver tersebut membuat job, anda akan dapat point Dacsee yang boleh di tukar ke bentuk tunai ke dalam akaun bank anda. Setiap hari nilai ini akan di masukkan ke dalam wallet app dacsee anda.

3. App Dacsee stabil

App driver Dacsee sangat stabil. Jarang berlaku gangguan pada app Dacsee. Contoh biasa gangguan pada app lain ialah lokasi kereta dalam app tidak mengikut pergerakan sebenar kereta. Ini akan menimbulkan masalah jarak untuk pick up nanti. App Dacsee tidak mengalami masalah seperti ini

4. Komisen rendah - 10% sahaja

Komisen syarikat paling rendah di kalangan ehailing, bukan 20%, bukan 15% tetapi 10% sahaja. Untuk KL/Selangor, komisen belum di potong

5. Ada group FB dan group whatsapp untuk driver

Boleh dapat banyak tips dan panduan dari orang lama Maxim. Link untuk group support Dacsee ada di bawah.

6. Ping / Job

Ini sangat penting bagi Dacsee. Driver boleh mendapat job walaupun musim pkp tetapi jujur kami katakan, bilangan job kurang berbanding sebelum pkp tetapi job tetap ada sebab dacsee mempunyai rider yang setia.

7. Fare / Tambang

Fare dacsee berbaloi untuk driver dan juga tidak membebankan rider. Dacsee cuba memberikan fare yang adil untuk kedua dua belah pihak supaya semua pihak beroleh kelebihan dan menggunakan app Dacsee setiap hari. Fare kami bukan yang terendah di kalangan app e hailing di Malaysia. Dacsee tidak menganggu fare e hailing untuk menarik rider. 

Ayuh, cuba daftar pemandu Dacsee hari ini.


Syarat daftar Dacsee driver

Apakah syarat daftar driver Dacsee ( Dacsee driver requirements) :

1. Warganegara Malaysia

Ada ic biru  atau ic tentera. IC merah tak di terima buat masa ni.

2. Usia kereta min 2011 (tahun 2011)

Jika usia kereta di bawah tahun 2011, masih boleh daftar dan menjadi pemandu dacsee buat masa ini, selagi app boleh online, job akan terus masuk. Pemilik kereta kancil, wira, gen2 dan kereta lama-lama boleh cuba daftar. Ambil lah pelung ni selagi syarat kereta dacsee belum ketat.

3. Umur pemandu

Terpulang, selagi anda masih boleh memandu dengan selamat, umur tak menjadi masalah ketika ini.

4. Berkenaan PSV

Tiada PSV pun boleh menjadi driver Dacsee. PSV boleh buat kemudian. Selagi aplikasi dacsee boleh online, boleh  terus buat kerja.

 

Dokumen daftar driver Dacsee

Semak pula dokumen daftar dacsee driver:

1. gambar ic dan lesen memandu

2. gambar cover note insuran kereta

3. selfie

4. PSV - jika ada.

Pendek kata, semua dokumen perlu tetapi selagi boleh online, teruskan buat kerja.

 

Cara daftar driver Dacsee

Ikuti langkah di bawah untuk daftar driver dacsee

Langkah 1:

Untuk daftar driver Dacsee, anda boleh daftar di link rasmi di bawah:


[+] DAFTAR PEMANDU DACSEE (KLIK DI SINI)

[+] DACSEE DRIVER REGISTRATION ( CLICK HERE )


Anda berikan info yang diperlukan dan ikuti arahan yang di nyatakan.

Langkah 2:

Anda akan menerima sms/email ( pastikan anda masukkan email yang betul ) dan anda ikuti proses seterusnya seperti yang di arahkan ( mudah sahaja ). Pada peringkat ini, anda kena sediakan gambar dokumen-dokumen daftar dacsee.

Langkah 3:

Bagi masa pihak HQ dacsee untuk semak permohonan anda. Anda akan di berikan link download app kemudian untuk anda mula memandu.

Langkah 4:

Untuk bantuan dan tip kepada pemandu baru untuk menjana pendapatan yang banyak, sila join link di bawah:

Group FB

Dacsee Driver Community Malaysia

Dacsee Driver Community Malaysia (Backup)

Group Whatsapp

Dacsee Klang Valley

Youtube (sila subscribe )

https://youtu.be/45wLLBfogX8

 

Kesimpulan

Ehailing Dacsee sangat berbaloi untuk di cuba. Dacsee memberikan peluang kepada pemilik kereta yang lama untuk menambah pendapatan di samping memudahkan proses mendaftar driver Dacsee. Tiada rating untuk driver dan tiada tekanan untuk driver membuat kerja dengan aplikasi Dacsee driver. Jom daftar Dacsee hari ini.Terima kasih kerana membaca Cara Daftar Pemandu Dacsee - Dacsee Driver Registration Malaysia.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Komen