Home » , » Daftar Grab Registration

Daftar Grab Registration

Daftar grab / grabcar registration sangat mudah. Cara daftar grab atau grab registration boleh buat online. Untuk Grab daftar pemandu baru dibuka sepanjang masa. Grab ada menutup pendaftaran pemandu grab di sesetengah lokasi kerana bilangan driver telah cukup tetapi di kebanyakkan bandar, daftar grab part time atau full time masih di buka seperti biasa.

Daftar Grab Registration

Macam nak jadi pemandu grab? Mungkin ini yang anda cari. Ya, cara untuk daftar grab kami sediakan di sini. Anda boleh whatsapp ke 0192055657  untuk memulakan langkah pertama anda untuk menjadi driver grab.

[+] Daftar grab registration

Anda whatsapp kami dan kami akan bagi langkah demi langkah untuk daftar grab driver. Jangan risau, kami akan bimbing anda untuk siapkan pendaftaran anda, malah ianya adalah percuma. Anda hanya perlu keluarkan duit untuk membuat medikal chekup (rm20-80), ujian psv (rm80-200) dan tambah insuran kereta ehailing ( tambah 30% dari insuran asal kereta ).

Lain-lain syarat, biasanya ramai yang lepas, itu anda jangan bimbang. Nak daftar grab drive ni elok di buat segera kerana jika bilangan driver grab cukup di satu-satu bandar, grab hq akan menutup pendaftaran hingga driver baru grab diperlukan lagi.

Jadi, ambillah peluang ini untuk daftar grab registration part time atau full time kerana kini selain tugas anda menghantar orang, anda juga boleh membuat tugasan menghantar makanan untuk menambah pendapatan anda.

Jom, daftar grab sekarang dengan whatsapp kepada kami supaya kami dapat bantu anda.Terima kasih kerana membaca Daftar Grab Registration.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Komen