Home » , » Airasia Ride Ehailing Registration

Airasia Ride Ehailing Registration

Airasia telah menyedia aplikasi airasia ride ehailing untuk driver ehailing. Pendaftaran pemandu Airasia Ride Ehailing Registration dibuka dan mendapat sambutan driver ehailing yang hangat. Ramai driver e-haling yang ternanti-nantikan kemunculan app ehailing airasia ride ni kerana kemampuan airasia ride meledak di dalam industri ehailing.

Proses pendaftaran driver ehailing airasia ride masih berjalan dan ramai driver ingin mencuba app airasia ride-hailing ni kerana percaya app ride ni mampu untuk bersaing sebagai top 3 app ehailing di Malaysia. Banyak syarikat ehailing lain terasa tercabar dengan kemunculan app airasia ride ehailing ni.
AirAsia Ride E-hailing Registration

Register driver airasia ride ni baru bermula dan driver tidak perlu tergopoh gapah kerana cara daftar pemandu e-haling airasia ride ni akan di beritahu kelak. Hanya 1500 driver telah berjaya didaftarkan sebagai percubaan. Mereka ni bernasib baik.

Driver lain, sila tunggu di channel dan group supaya boleh dapat info segera setelah platfrom pendaftaran app airasia ride ni berjalan lancar.

Airasia Ride Malaysia

Pastikan anda berada di group yang tepat supaya anda tidak ketinggalan untuk menjadi di kalangan driver airasia ride app yang awal kerana banyak kelebihannya untuk driver.

Airasia Ride Driver Community Malaysia

Walauapapun, tahniah di ucapkan kepada airasia di atas bisnes baru ehailing ini kerana ini boleh menjadi perubahan besar dalam industri ehailing di Malaysia.

Driver yang tidak sabar untuk daftar airasia ride di minta bersabar dan sila stay tune di group-group yang kami sediakan di link di atas.

Jumpa di sana!
Terima kasih kerana membaca Airasia Ride Ehailing Registration.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan