Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Cara Daftar Airasia Ride E-hailing Driver Malaysia - Airasia Ride Registration

Cara Daftar Airasia Ride E-hailing Driver Malaysia - Airasia Ride Registration

Konglomerat Airasia memperkenal Airasia Ride E-Hailing sebagai bisnes baru ehailing dan pendaftaran / registration aplikasi Airasia Ride driver telah dibuka. Berita ni menjadi satu berita yang besar dalam dunia ehaling kerana Airasia Ride adalah syarikat yang mempunyai dana yang banyak. Jadi Airasia ride bakal mencabar syarikat ehailing yang  lain di Malaysia dan tentunya mempunyai kebaikkan kepada penumpang dan driver airasia ride sendiri.

Proses daftar pemandu airasia ride e-hailing sedang  berjalan di mana airasia telah mengambil alih aplikasi Dacsee beserta dengan driver dacsee sekali. Sekarang dalam proses pemindahan data dan update dokumen pemandu Dacsee ke pemandu Airasia Ride sedang berjalan. Proses ini di jangka akan disiapkan dalam masa terdekat. Ketika ini pemandu Airasia Ride telah ada di lapangan dalam proses percubaan.
Daftar Airasia Ride E-hailing

Kami akan berkongsi cara-cara daftar sebagai driver airasia ride ni sedikit masa lagi. Untuk pemandu Dacsee, nereka perlu memberikan dokumen terbaru dan akaunakan diaktifkan tidak lama lagi.

Bagi pemandu yang baru hendak daftar, kami sarankan anda tunggu di group whatsapp dan group fb Airasia Ride Driver Community Malaysia:

Airasia Ride Driver Community Malaysia

dan juga driver di minta tunggu info terkini di group whatsapp

Airasia Ride Malaysia

Buat masa ini driver perlu bertenang dan bagi masa untul Airasia menyelesaikan proses pemindahan data dan update dokumen untuk driver lama. Selepas itu, info pendaftaran airasia ride akan di kongsi dengan lebih detail supaya driver boleh menggunakan aplikasi airasia ride superapp dengan segera.
Terima kasih kerana membaca Cara Daftar Airasia Ride E-hailing Driver Malaysia - Airasia Ride Registration.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan2 komen:

  1. Air Asia rider sama seperti e haili g grab minta sedikit pencerahan.tk

    BalasPadam