Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Cara daftar Grab Food / GrabFood rider - jadi rider Grab Food

Cara daftar Grab Food / GrabFood rider - jadi rider Grab Food

Peluang register grab food rider terbaru di buka untuk jadi rider Grab Food. Grab food registration ini telah di buat oleh grab di mana pendaftaran grab food online boleh di lakukan sekarang. Umur 18 tahun sudah boleh daftar sebagai rider grabfood. Motor boleh pinjam motor ibu bapa atau kawan-kawan. Ambillah peluang untuk mendapat akaun grab food rider sebagai backup pendapatan anda.

Whatsapp admin untuk daftar

Job menghantar makanan melalui grab food semakin meningkat sebab pkp ni. Ramai duduk rumah dan order menggunakan app grab food. Gaji rider grab food ni bergantung kepada berapa job yang telah di buat. Jadi jika anda rajin, anda boleh dapat income yang lebih. Tiada istilah senior dapat lebih dari junior, semuanya sama di kalangan rider grab food.Cara daftar Grab Food Rider

Cara daftar grab food rider boleh di lakukan online. Anda boleh rujuk di dalam posting kami tentang pendaftaran online grab food rider ni. Kami telah kongsikan dengan lengkap bagaimana untuk register rider grabfood ni. Anda boleh baca tip dan panduan yang telah kami berikan.

Anda juga boleh join group whatsapp rider grab food untuk bertanyakan soalan. Group ini sangat aktif dan membantu satu sama lain di lanagna rider grab food.

Group whatsapp rider grab food

Group grab food rider ini sangat membantu dan berbaloi untuk join. Tapi awas, jika beriklan anda akan di remove segera.

Daftar Grab Food motor

Rider grab food boleh gunakan motor atau kereta tetapi kami cadangkan guna motor sebab minyak lebih jimat. Kalau guna kereta lebih baik buat grabcar untuk hantar orang. Guna motor sebagai grab food rider lebih praktikal, senang nak cedok.

Motor pula boleh guna motor ibu bapa atau motor kawan-kawan. Pinjam motor pun boleh tetapi kena ada cover note insuran jenis all rider ( jika motor pinjam ). Kalau motor sendiri, guna cover note insuran biasa sudah cukup.

Jadi, gunalah peluang ni sebaiknya.

Grab Food register

Setelah daftar grab food, anda akan di berikan beg untuk meletak makanan. Beg ni banyak permintaan, Ramai yang suka curi beg ni. Kena jaga elok-elok.

Anda di jemput untuk join group whatsapp rider grab food di facebook. Bertemu dengan semua rider grabfood seluruh Malaysia.

GrabFood Rider Community Malaysia

Mari kita join brotherhood sebagai grab food rider Malaysia.

Terima kasih kerana membaca Cara daftar Grab Food / GrabFood rider - jadi rider Grab Food.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan