Home » , » Register Driver Airasia Ride App Ehailing - Kelebihan Ranking Pemandu

Register Driver Airasia Ride App Ehailing - Kelebihan Ranking Pemandu

Sejak Airasia / Air asia melancarkan airasia ride e-hailing, ramai driver ingin daftar pemandu airasia ride dengan segera tetapi akibat permohonan airasia ride registration terlalu ramai, maka driver yang mendaftar app air asia ride ini terpaksa menunggu pengaktifan secara berperingkat. Driver harus bertenang kerana airasia ride cuba untuk mengimbangkan bilangan driver airasia ride dengan penumpang airasia. Driver tak perlu bimbang. mereka akan diaktifkan nanti.

Banyak kelebihan yang bakal diperolehi oleh pemandu airasia ride ni seperti komisen hanya 15% dan driver yang setia akan mendapat kelebihan untuk mendapatkan job. Malah driver juga boleh mendapat insentif bulanan airasia jika dapat membuat bilangan job yang mencukupi setiap bulan minggu.
Kelebihan Ranking Driver

Kami telah kongsikan terdapat 3 level pemandu di dalam app airasia ride ni iaitu Captain, first officer dan cadet. Jadi, apakah kelebihannya rangking yang diperkenalkan ini?

Captain mempunyai kelebihan untuk mendapatkan job tetapi radius untuk captain paling tinggi iaitu 3 km. Captain akan menerima job selama 5 saat, jika captaion tidak menyambut job tersebut, job itu akan pergi ke first office. Selepas 5 saat barulah job akan pergi ke cadet.

Jadi disini ada kelebihan sebagai captain. Untuk mendapat rank captain ni, driver kena siapkan lebih 400 trip sebulan seperti yang telah kami terangkan di dalam posting tentang 3 level pemandu airasia ride sebelum ini.

Jadi, boleh disimpulkan. driver rank captain ni ialah driver yang setia dengan app airasia ride. Jadi, sesuailah mereka mendapat kelebihan seperti ini.

Itulah perbezaan kelebihan mendapatkan job untuk 3 level pemandu airasia ride ni.

Daftar Airasia Ride Ehailing Driver

Bagimana hendak daftar sebagai driver app airasia ride ni?

Mudah sahaja. Proses pendaftaran sedang berjalan dan driver akan di update melalui facebook dan whatsapp group.

Airasia Ride FB

Untuk group whatsapp pula, boleh ke:

Airasia Ride whatsapp

Tunggu info terkini di dua saluran ini.
Terima kasih kerana membaca Register Driver Airasia Ride App Ehailing - Kelebihan Ranking Pemandu.

Newest
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan