Home » , » Uber statement pdf format guna smartphone

Uber statement pdf format guna smartphone

Jika tuan ialah pemandu uber di Malaysia dan memilih untuk mendaftar sebagai pemandu Grab, tuan di minta untuk memberikan uber statement dalam bentuk / format pdf copy. Ini untuk membolehkan tuan menerima rm75 credit daripada grab setelah tuan siapkan 30 trips dalam masa 30 hari selepas pengaktifan akaun grab driver tuan. Jadi, panduan ini ialah cara untuk mendapatkan uber statement dalam bentuk pdf format untuk pendaftaran akaun grab driver tuan.

Ramai yang sangkut dalam menyediakan uber statement / penyata uber dalam bentuk pdf ni kerana tidak mengetahui dengan lebih lanjut cara untuk mendapatkannya menggunakan smartphone anda. Cara untuk dapatkan uber statement pdf dengan pc adalah berbeza sedikit daripada cara guna smartphone.


Uber statement pdf format guna smartphone


Tuan hanya ikuti langkah demi langkah berikut untuk mendapata uber penyata dalam pdf. Jangan langkau langkah yang saya kongsikan!

1. Klik https://partners.uber.com/dashboard/  dan akan keluar gambar seperti di bawah. tekan 3 titik sebelah kanan atas.

Uber statement bentuk pdf smartphone



2. Tandakan " Request desktop site "

statement uber pdf

3. Paparan terhasil dan gerakkan jari ke kiri untuk melihat imej kiri

pdf statement uber

4. Klik anak panah spt di bawah

statement uber

5. Pilih statement yang tuan nak

format pdf uber

6. Setelah uber statement yang di pilih ada kat skrin, gerakkan ke bawah dan klik " print statement ".

cara buat penyata uber pdf

7. Klik 3 titik seperti di bawah

uber grab statement format pdf
8. Klik "share"

daftar grab pdf uber

9. Klik "print"

daftar driver grab

10. Klik butang kuning tu dan uber statement dalam bentuk pdf telah di save dalam smartphone tuan.

daftar online pemandu grab uber

11. Cari uber statement pdf tadi ( ini guna samsung, brand lain mungkin berbeza )


12. Klik "Documents"


13. File pdf yang atas tu yang kita nak.


14. Uber statement macam ni yang tuan perlukan.

statement uber format pdf
Amacam? Tuan boleh buat tak? Kalau ada masalah boleh tinggalkan kat komen. Inilah cara senang untuk dapat statement / penyata uber dalam format pdf untuk mendaftar sebagai pemandu grab di Malaysia.



Terima kasih kerana membaca Uber statement pdf format guna smartphone.

Langkah seterusnya:

1. DAFTAR sebagai pemandu UBER.

2. DAFTAR sebagai pemandu GRABCAR.

3. Buat duit dengan UBER tanpa memandu?.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan



0 komen:

Catat Ulasan

Daftar Grab Tanpa Kiosk 2017

Cara percuma daftar pemandu Grabcar tanpa kiosk