Daftar Pemandu Ehailing 2020!

Pilih ehailing yang anda hendak daftar ( klik link yang disediakan ): [+]  Daftar Pemandu Maxim 2020 [+] Join Program Sticker Maxim [+]  Daftar Pemandu Grab 2020 [+]  Daftar Pemandu Grab KL/Selangor 2020 [+]  Sewa Kereta Grab 2020 [+]  Daftar Pemandu Mycar 2020 [+]  Daftar Pemandu Dacsee 2020

Cover note insuran ( the schedule / jadual ) untuk daftar uber dan grabcar


Ramai yang pending status selepas daftar sebagai pemandu grab dan juga daftar sebagai pemandu uber kerana beberapa sebab dan sebab utama pending daftar pemandu grab dan uber ialah upload dokumen cover note insuran kereta ( the schedule ) yang salah. Tujuan perkongsian kali ini tentang tip daftar uber dan grab ialah nak fokus kepada contoh gambar cover note insuran ( the schedule / jadual ) untuk daftar uber dan grab.Cover note insuran kereta yang uber perlukan ialah yang ada tulis " the schedule " ( uber tak terima insuran yang ditulis " confirmation of purchase " manakala grab terima dua-dua dokumen iaitu the schedule dan confirmation of purchase. Kedua-dua dokumen ini diberikan oleh insuran kepada anda selepas anda renew insuran kereta anda. Dua-dua dokumen ni mesti ada.

Daftar pemandu uber : kena bagi gambar cover note the schedule

Daftar pemandu grab : kena bagi gambar cover note the schedule atau confirmation of purchase ( salah satu)

Contoh gambar cover note insuran ( the schedule / jadual ) untuk daftar uber dan grab


Memandangkan, ramai yang tersalah bagi gambar  masa daftar uber terutamanya, kami akan berkongsi contoh-contoh cover note insuran kepada anda untuk daftar uber dan grab.

Nama dokumen: Confirmation of purchase - diterima oleh Grab sahaja, Uber tak terima dokumen ni.

Zurich
Nama dokumen: The schedule / jadual - diterima oleh Grab dan Uber. Untuk daftar pemandu Uber, bahagian upload cover note kena upload the schedule / jadual seperti contoh di bawah sahaja.


Contoh gambar cover note insuran schedule jadual
Etiqa takaful - the schedule


daftar pemandu uber
Cover note insuran - KurniaAllianz

Berjaya Sompo

MSIG

Pacific Insurance

Takaful Ikhlas

Takaful Malaysia

Tokio Marine


Itu antara gambar cover note insuran ( schedule ) yang diperlukan untuk daftar sebagai pemandu Uber dan Grab. Pastikan nama anda sebagai pemandu, tarikh tamat insuran ada di tulis dan gambar cover note insuran adalah jelas dan penuh.

Ulasan

 1. Balasan
  1. tuan boleh wasap kami di 0192055657

   Padam
  2. Nak grad habiskan diploma dulu la

   Padam
  3. fokus belajar tu.kalau ada masa, boleh buat part time dulu asalkan lesen bukan P

   Padam
 2. kalau nama xda dlm cover note mcm mana? pakai kereta bapa

  BalasPadam
 3. berapakah cost untuk tambah nama bg takaful ikhlas?

  BalasPadam
 4. Salam tuan.. Saya beli kereta awal tahun ni.. Insurans dia buat online.. So, sy hanya dpt geran n roadtax.. Civernote ins x dpt.. Sy nk dftr grab, so trsekat yg ni... Apa perlu sy buat? Pergi mana2 cwgan ins yg didftrkan atas krta sy?

  BalasPadam
  Balasan
  1. biasanya kalau daftar online, insuran boleh print.

   Padam
 5. Tuan klo tambah nama pemandu yg diberikan kuasa didlm covernot insuran dan nama pemandu trsbt adalah grab driver perlukah buat endorsement letter lagi?? Dan 1 lagi masa nak update tu gambar cover note kita upload utk authorized driver just snap part di bahagian authorized driver sahaja gitu??

  BalasPadam

Catat Komen

Ramai suka baca tip di bawah:

Telefon yang sesuai untuk pemandu Uber

Lesen PSV Grab - Medikal, JPJ dan Puspakom