Daftar Pemandu Ehailing 2020!

Pilih ehailing yang anda hendak daftar ( klik link yang disediakan ): [+]  Daftar Pemandu Maxim 2020 [+] Join Program Sticker Maxim [+]  Daftar Pemandu Grab 2020 [+]  Daftar Pemandu Grab KL/Selangor 2020 [+]  Sewa Kereta Grab 2020 [+]  Daftar Pemandu Mycar 2020 [+]  Daftar Pemandu Dacsee 2020

Dacsee Scammer?


Baru-baru ini telah dilancar perkhidmatan ehailing baru yang dinama Dacsee di Malaysia. Ramai driver Uber dan Grab yang hadir pada majlis pelancarannya yang agak gah juga kerana dalam tempoh 20 hari sahaja, Dacsee telah berjaya mengumpul seramai 6000 driver berdaftar yang kebanyakkan driver grab dan uber.


Apa itu Dacsee sebenarnya? Ada yang kata scammmer, ada yang kata tak boleh pergi jauh. Bagi kami kita bagi peluang Dacsee dulu beroperasi, tengok macam mana gaya Dacsee ni. Apa yang menarik minat tentang dacsee ni ialah overriding  komisen yang di berikan. Yang ni Dacsee akan memang jika di bandingkan Uber dan Grab.

Apa yang driver kena tahu tentang Dacsee


Dalam kita menjadi pemandu uber dan grab, takde salahnya kita ambil tahu juga tentang pendatang baru Dacsee ni.

1. komisen referral 3 level

Ini best. Driver yang refer driver akan dapat komisen referral hingga 3 level. Termasuk juga jika kenalkan rider kepada Dacsee. Setiap trip belum diputuskan lagi berapa persen referral akan dapat ( mungkin 2% setaip trip ) tetapi sistem macam ni boleh memberikan income yang tiada had kepada referral. Itu pun jika Dacsee ni berjaya di Malasia. Batch pertama pemandu Dacsee di berikan unlimited angka untuk referral tetapi batch berikut akan di berikan 500 orang sahaja ( buat masa ni ).


dacsee driver registration

2. senang daftar

Cukup mudah untuk mendaftar pemandu Dacsee ni. Tuan boleh daftar pemandu Dacsee di link ini secara percuma:


Buat masa ni itu sahaja yang ada. Nanti permohonan tuan akan memerlukan dokumen untuk diluluskan. Perkara kemudian akan di berikan oleh Dacsee. Jadilah pemandu Dacsee terawal, banyak manfaatnya.


3. Boleh pilih rider atau driver

Driver boleh ban rider yang tak disukai, begitu juga rider.

Sama ada Dacsee ni scammer atau tidak, kemudian kita akan tahu. Bulan April ni Dacsee akan beroperasi di Malaysia dan kita tengok sejauh mana Dacsee boleh membantu menambah pendapatan kita sebagai driver.

Ulasan

Ramai suka baca tip di bawah:

Cover note insuran ( the schedule / jadual ) untuk daftar uber dan grabcar

Telefon yang sesuai untuk pemandu Uber

Lesen PSV Grab - Medikal, JPJ dan Puspakom