Home » , » Register Airasia Ride E-hailing Driver App - Migrate dari Dacsee

Register Airasia Ride E-hailing Driver App - Migrate dari Dacsee

Syarikat besar airasia memperkenalkan Airasia ride ehailling di mana register airasia ride app online sedang berjalan. Registration app air asia ini menarik minat driver ehailing yang lain kerana airasia adalah syarikat yang besar dan mampu membuat marketing yang sistematik. Jadi, besar harapan driver airasia ride-hailing supaya bisnes baru airasia ni berjaya kerana driver ehailing app lain juga boleh menumbang mendapatkan pendapatan sebagai driver airasia ride app.

Proses register ehailing app airasia ni di lakukan oleh staff airasia yang berpengalaman di dalam app ehailing termasuk uber. Ramai yang register app air asia ni kerana driver app ni masih mencari ehailing app kedua untuk di gunakan. Lagi menarik, driver airasia ehailing akan mendapat rm320 jika menyertai program tampal sticker airasia ride di kereta dengan syarat-syarat yang tertentu.
Register Airasia Ride E-hailing

Dengan modal yang besar, airasia ride ehailing mampu untuk bersaing di musim pkp ni kerana airasia juga mempunyai bisnes penerbangan. Jadi job ke airport untuk menaikki airasia ni akan meningkat melalui app airasia super app yang memang telah lama di gunakan oleh pelanggan airasia untuk membeli makanan dan membeli tiket kapal terbang.

Airasia hanya menambah satu lagi feature di dalam app airasia penumpang supaya mereka boleh menempah kereta ehailing melalui syarikat airasia ride ehailing. Driver yang register sebagai driver app air asia akan mendapat job.

Airasia ehailing hanya mengenakan komisen 15% sahaja dan ini komisen yang rendah di mana pendapatan driver akan bertambah kerana airasia mengenakan komisen yang rendah setiap perjalanan. Anda boleh baca kelebihan menjadi driver airaisa ehailing di post sebelum ini - banyak kelebihannya.

Jadi, anda boleh mengikuti info terkini airasia app ehailing untuk mendapatkan info pantas. Diharap anda berjaya sebagai pemandu airasia ride ehailing di Malaysia.
Terima kasih kerana membaca Register Airasia Ride E-hailing Driver App - Migrate dari Dacsee.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan