Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Cara guna app Indriver Malaysia

Cara guna app Indriver Malaysia

Sejak indriver mendaftarkan driver ehailing secara besar-besaran, pendaftaran indriver ni menarik minat ramai driver kerana zero komisen. Register Indriver ini juga hanya mengambil masa 24 jam sahaja setelah indriver mendapat kelulusan untuk beroperasi dari APAD.  Di tambah lagi indriver tidak mengenakan acceptance rate kepada driver mereka. Driver juga boleh skip job yang tidak berbaloi.

Tetapi  yang lebih utama ialah driver indriver boleh berbincang mengenai tambang dengan penumpang. Iya, ini boleh dilakukan melalui app indriver malah syarikat indriver membenarkan keadaan ini. Ini satu kelebihan kepada driver indriver.

Cara guna app Indriver

Bagaimana nak guna app indriver. Mudah sahaja, tambah-tambah jika anda telah biasa menggunakan app ehailing. Sila tonton video cara guna app indriver Malaysia.
Mudah sahaja cara guna app indriver ni. Jangan bimbang pasal aplikasi apk indriver ni. Semua mesti tahu guna.

Jadi, ambillah peluang ini untuk mendaftar pemandu indriver Malaysia. Sempena zero komisen ni, indriver menjalan promosi besar besaran untuk menjadi ehailing top 3 di Malaysia. Indriver memang mampu melakukan kerana indriver telah berada di 34 buah Negara asing dan banyak pengalaman dalam mengendalikan bisnes ehailing.

Jangan lupa tengok video cara guna app indriver.Terima kasih kerana membaca Cara guna app Indriver Malaysia.

Newest
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan