Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Indriver registration

Indriver registration

Sejak indriver Malaysia melancarkan INDRIVER registration app, ramai driver beralih ke inDriver. Proses register inDriver berjalan pantas di mana staf staff indriver semakin sibuk untuk membuat semakan dokumen daftar pemandu indriver. Ramai driver yang memohon pendaftaran menjadi pemandu indriver telah di aktifkan setelah melepasi syarat-syarat mendaftar driver indriver 2021.

Pihak indriver sedaya upaya cuba untuk mengaktifkan seramai mungkin driver. Indriver tidak menghadkan bilangan driver kerana indriver percaya kepada rezeki masing-masing. Proses pendaftaran indriver juga simple sahaja, boleh buat online dan pengaktifan 24 jam sahaja sudah boleh menjadi driver indriver di Malaysia.
Indriver registration

Kenapa ramai driver yang mohon untuk membuat indriver registration? Ini adalah kerana  syarikat tidak mengenakan sebarang komisen bermaksud semua tambang adalah milik driver indriver, tiada potongan di kenakan untuk driver indriver yang telah mendaftar dan diaktfikan permohonannya.

InDriver Registration

Group fb telah di tubuhkan untuk driver INDRIVER bertanyakan soalan dan berkongsi cadangan untuk penambah baikkan. Pihak hq indriver memahami dan menyantuni cadangan driver di mana driver bebas untuk memberikan pendapat masing-masing. Tiada halangan di kenakan.

INDRIVER Community Malaysia

Driver bebas bekerja, nak skip job masuk pun boleh tanpa di kenakan sebarang penalti. Selain itu pemandu indriver juga boleh membincangkan nilai fare yang boleh di kenakan kepada penumpang. INi satu fungsi yang baik untuk melonjakkan nama indriver di kalangan ehailing Malaysia.

Banyak lagi kelebihan app indriver kepada pemandu. Anda boleh baca penjelasan ringkas tentang kelebihan indriver kepada pemandu.Terima kasih kerana membaca Indriver registration.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan