Cara Daftar Grab Food Rider Motor – Grabfood Registration

Grabfood ialah servis Grab untuk hantar makanan. Dikongsikan cara daftar grab food rider guna motosikal oleh grab food Malaysia ( grab foo...

Home » , » Cara mudah daftar pemandu indriver

Cara mudah daftar pemandu indriver

Cara daftar indriver ( pendaftaran Indriver ) semakin pantas. Proses mendaftar INDRIVER juga sejam sahaja dimana pemandu didaftarkan InDriver app secara online sahaja, masih boleh lulus.

Ramai driver yang telah mencuba indriver dan suka dengan app indriver. Iya, harga indriver bukan yang mahal, masih di bawah app no 1 Malaysia tetapi driver masih boleh offer harga yang lebih tinggi. Lagi satu tiada potongan komisen yang dikenakan – semua duit milik driver.

Kenapa driver yang dah lama memandu patut mencuba indriver? Sebab ada banyak kelebihan indriver ni. Anda boleh baca lah di post yang kami telah kongsikan.
Cara daftar pemandu indriver

Dari segi syarat pendaftaran INDRIVER juga mudah. Info-info sangat minimum tetapi lesen psv memang diperlukan sebab ini rahan kerajaan. Anda boleh buat lesen psv serendah rm70 ringgit. Anda boleh tinggalkan komen jika nak buat psv, kami akan berikan caranya.

DAFTAR INDRIVER LULUS 1 JAM

Selain syarat yang mudah, dokumen juga minimum. Pendaftaran indriver juga sangat laju. Cepat diaktifkan. Driver tak perlu tunggu lama untuk di aktifkan. Ehailing paling cepat lulus ialah indriver. Ya, kami tak tipu. Para driver tentu ada pengalaman di mana pendaftaran pemandu ehailing lambat lulus kan.

Indriver ni sangat sesuai untuk kurangkan anda membangau ( takde job). Job bukan la letup ;etup buat masa ini tetapi boleh di katakana indriver ni ehailing no 2 Malaysia sebab ehailing ni sudah ada di 34 buah Negara. Top 3 di dunia di bawah uber dan grab. Jadi, di Malaysia ni, indriver bakal mengegarkan app2 lain.

Jadi, driver boleh daftar indriver dengan segera kerana kami memerlukan ramai driver terutama driver yang berpengalaman. Anda tidak akan menyesal.Terima kasih kerana membaca Cara mudah daftar pemandu indriver.

« Previous
« Prev Post
Next »
Next Post »

Tips Berkaitan0 komen:

Catat Ulasan